Instalare aer conditionat 2017-12-17T17:45:39+00:00

INSTALARI AER CONDITIONAT

>> PRETURI INSTALARI AER CONDITIONAT <<

INSTALARI / MONTAJ aer conditionat in Bucuresti si Ilfov

Sunteti in cautarea unei firme specializate in instalare aer conditionat din Bucuresti sau Ilfov? ServInstal PMC va poate instala orice marca de aparate de aer conditionat.

Instalari Aparate Aer Conditionat, Asiguram  Piese de Schimb, Reparatii, Freon R22 sau Ecologic R407C / R410A, Accesorii. Echipamente On-Off sau Inverter; Sisteme Rezidentiale, Comerciale sau VRF.

Daca aveti nevoie de instalare pentru aparatele de aer conditionat de uz casnic, echipa noastra dispune de mijloacele necesare pentru a veni in intampinarea asteptarilor clientilor nostri privind montajul pentru aparatele de aer conditionat din caminele dumneavoastra.

Pentru a veni în sprijinul dumneavoastră, vă punem la dispoziție serviciul Suport Clienți & Call Center, facilitând accesul la informațiile generale despre produsele și serviciile noastre prin acordarea de asistență în mod rapid, profesionist și eficient. Acest serviciu poate fi accesat de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00, apelând numărul de telefon 0310-052-052 (apel cu tarif normal în toate rețelele).

Totodată, prin intermediul serviciului SMS Alert, confirmăm imediat programarea dumneavoastră, furnizându-vă într-un singur mesaj toate detaliile legate de ziua și ora la care reprezentanții noștri se vor deplasa la adresa indicată. Pe lângă faptul că veți avea posibilitatea de a consulta oricând aceste informații, în ziua precedentă programării vă vom reaminti aceste detalii printr-o nouă notificare.

Impresiile dumneavoastra conteaza!

Pentru a imbunatati permanent calitatea serviciilor pe care vi le oferim, va rugam sa lasati un comentariu cu opiniile si sugestiile voastre.

Va multumim!

CE INSTALAM

Instalare aer conditionat tip SPLIT

Instalare aer conditionat tip MULTI-SPLIT

Instalare aer conditionat tip DUCT

Instalare aer conditionat tip CASETE TAVAN

ZONE INSTALARI

Instalare Bucuresti

Instalare Ilfov

Instalare Pantelimon

Instalare Voluntari

Instalare Pipera

Instalare Otopeni

Instalare Chitila

Instalare Popesti Leordeni

Imagini instalari aer conditionat

Reparatii aer conditionat Gree
Reparatii aer conditionat Airwell
Reparatii placi electronice aparate aer conditionat Airwell
AC reparatii Airwell

Formular de contact instalare aer conditionat

Sau puteti sa folositi rubrica CONTACT

Sari la bara de unelte