Despre ServInstal PMC 2018-05-28T08:58:29+00:00

Despre ServInstal PMC

>> CALITATE LA PRETURI CORECTE <<
ServInstal PMC este o firma specializata in ServInstal PMC este o firma specializata in vanzarea, montarea, intretinerea si repararea aparatelor de aer conditionat.

COMPANIA NOASTRA

De peste 15 ani, compania noastră oferă cele mai bune servicii și produse în domeniul climatizării.

Garantăm satisfacția clienților și ne ghidăm după următoarele principii:

  • Produse de calitate superioară, verificate
  • Preturi corecte
  • Servicii prompte și prestate de profesioniști
  • Consultanții noștri vă stau la dispoziție pentru a vă oferi cele mai bune soluții în achiziționarea aparatelor de aer condiționat, alegerea montajului potrivit cât și a soluțiilor de plată, transport

Pentru a veni în sprijinul dumneavoastră, vă punem la dispoziție serviciul SMS Alert, confirmăm imediat programarea dumneavoastră, furnizându-vă într-un singur mesaj toate detaliile legate de ziua și ora la care reprezentanții noștri se vor deplasa la adresa indicată. Pe lângă faptul că veți avea posibilitatea de a consulta oricând aceste informații, în ziua precedentă programării vă vom reaminti aceste detalii printr-o nouă notificare.

Cautati un frigotehnist specializat in aer conditionat din Bucuresti? Ati ajuns unde trebuie. ServInstal PMC va sta la dispozitie pentru orice tip de service la aparatele de aer conditionat.

Pentru aparatele de aer conditionat, ServInstal PMC va ofera consultanta de specialitate. Va invitam sa apelati pentru vanzari, montaj sau service aer conditionat si veti beneficia de verificari periodice, mentenanta si reparatii de cea mai buna calitate.

Promptitudinea si seriozitatea echipelor noastre de frigotehnisti calificati va garanteaza calitate lucrarilor.

Oferta noastra de servicii include toate aspectele ce tin de montarea si utilizarea aparatului de aer conditionat. Faptul ca asiguram servicii complete, ne aduce un avantaj in raport cu competitia intrucat ne faciliteaza consolidarea relatiilor cu clientii nostri pe termen mediu si lung prin furnizarea de servicii periodice de intretinere si eliminare a deficientelor de functionare a aerelor conditionate montate.

Ne mandrim cu furnizarea de produse de la cei mai importanti producatori de prima clasa, precum şi de serviciile efectuate de catre un personal CALIFICAT .

Noi oferim diverse solutii pentru climatizare la obiecte rezidentiale, birou, comerciale și industriale. Diferite tipuri de aparate de aer conditionat, puteri și mijloacele de instalare (de perete, de podea, tip caseta, de coloana și etc). Oferim o gamă larga – de la sisteme mici, potrivite pentru uz casnic pȃna la mari sisteme de climatizare industriale și suprafete extinse la obiecte comerciale, banci, birouri, restaurante și etc. Toate produsele oferite de noi sunt potrivite, atat pentru încalzire, cat si pentru racire.

Impresiile dumneavoastra conteaza!

Pentru a imbunatati permanent calitatea serviciilor pe care vi le oferim, va rugam sa lasati un comentariu cu opiniile si sugestiile voastre.

Va multumim!

Formular de contact reparatii aer conditionat

Sau puteti sa folositi rubrica CONTACT

Sari la bara de unelte