Reparatii aer conditionat Samsung 2017-12-15T14:23:30+00:00

Project Description

REPARATII AER CONDITIONAT SAMSUNG

>> PRETURI REPARATII AER CONDITIONAT SAMSUNG <<

Reparatii aer conditionat Samsung in Bucuresti si Ilfov

Sunteti in cautarea unei firme specializate in reparatii aer conditionat Samsung din Bucuresti sau Ilfov? ServInstal PMC va poate repara orice problema aparuta la aparatul de aer conditionat Samsung.

Reparatii Aparate Aer Conditionat Samsung , Piese de Schimb, Reparatii, Freon R22 sau Ecologic R407C / R410A, Accesorii. Echipamente On-Off sau Inverter; Sisteme Rezidentiale, Comerciale sau VRF.

Daca aveti nevoie de reparatii pentru aparatele de aer conditionat de uz casnic, echipa noastra dispune de mijloacele necesare pentru a veni in intampinarea asteptarilor clientilor nostri privind service-ul pentru aparatele de aer conditionat din caminele dumneavoastra.

Putem inlocui cu succes spliterele sau compresoarele uzate sau defecte, fara a fi nevoie sa renuntati la toata instalatia deja achizitionata.

Pentru a veni în sprijinul dumneavoastră, vă punem la dispoziție serviciul Suport Clienți & Call Center, facilitând accesul la informațiile generale despre produsele și serviciile noastre prin acordarea de asistență în mod rapid, profesionist și eficient. Acest serviciu poate fi accesat de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00, apelând numărul de telefon 0310-052-052 (apel cu tarif normal în toate rețelele).

Totodată, prin intermediul serviciului SMS Alert, confirmăm imediat programarea dumneavoastră, furnizându-vă într-un singur mesaj toate detaliile legate de ziua și ora la care reprezentanții noștri se vor deplasa la adresa indicată. Pe lângă faptul că veți avea posibilitatea de a consulta oricând aceste informații, în ziua precedentă programării vă vom reaminti aceste detalii printr-o nouă notificare.

Impresiile dumneavoastra conteaza!

Pentru a imbunatati permanent calitatea serviciilor pe care vi le oferim, va rugam sa lasati un comentariu cu opiniile si sugestiile voastre.

Va multumim!

REPARATII SAMSUNG

Reparatii aer conditionat Samsung tip SPLIT

Reparatii aer conditionat Samsung tip MULTI-SPLIT

Reparatii aer conditionat Samsung tip DUCT

Reparatii aer conditionat Samsung tip CASETE TAVAN

Imagini Reparatii Samsung

Reparatii aer conditionat Samsung
Freon reparatii aer conditionat samsung
Reparatii placi electronice aparate aer conditionat samsung
Reparatii aer conditionat samsung clima

Formular de contact reparatii aer conditionat Samsung

Sau puteti sa folositi rubrica CONTACT

REPARATII AER CONDITIONAT SAMSUNG