Reparatii aer conditionat Mitsubishi Electric 2017-12-15T15:24:14+00:00

Project Description

REPARATII AER CONDITIONAT MITSUBISHI ELECTRIC

>> PRETURI REPARATII AER CONDITIONAT MITSUBISHI ELECTRIC <<

Reparatii aer conditionat MITSUBISHI ELECTRIC in Bucuresti si Ilfov

Sunteti in cautarea unei firme specializate in reparatii aer conditionat Mitsubishi Electric din Bucuresti sau Ilfov? ServInstal PMC va poate repara orice problema aparuta la aparatul de aer conditionat Mitsubishi Electric.

Reparatii Aparate Aer Conditionat Mitsubishi Electric , Piese de Schimb, Reparatii, Freon R22 sau Ecologic R407C / R410A, Accesorii. Echipamente On-Off sau Inverter; Sisteme Rezidentiale, Comerciale sau VRF.

Daca aveti nevoie de reparatii pentru aparatele de aer conditionat de uz casnic, echipa noastra dispune de mijloacele necesare pentru a veni in intampinarea asteptarilor clientilor nostri privind service-ul pentru aparatele de aer conditionat din caminele dumneavoastra.

Putem inlocui cu succes spliterele sau compresoarele uzate sau defecte, fara a fi nevoie sa renuntati la toata instalatia deja achizitionata.

Pentru a veni în sprijinul dumneavoastră, vă punem la dispoziție serviciul Suport Clienți & Call Center, facilitând accesul la informațiile generale despre produsele și serviciile noastre prin acordarea de asistență în mod rapid, profesionist și eficient. Acest serviciu poate fi accesat de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00, apelând numărul de telefon 0310-052-052 (apel cu tarif normal în toate rețelele).

Totodată, prin intermediul serviciului SMS Alert, confirmăm imediat programarea dumneavoastră, furnizându-vă într-un singur mesaj toate detaliile legate de ziua și ora la care reprezentanții noștri se vor deplasa la adresa indicată. Pe lângă faptul că veți avea posibilitatea de a consulta oricând aceste informații, în ziua precedentă programării vă vom reaminti aceste detalii printr-o nouă notificare.

Impresiile dumneavoastra conteaza!

Pentru a imbunatati permanent calitatea serviciilor pe care vi le oferim, va rugam sa lasati un comentariu cu opiniile si sugestiile voastre.

Va multumim!

REPARATII MITSUBISHI ELECTRIC

Reparatii aer conditionat Mitshubishi Electric tip SPLIT

Reparatii aer conditionat Mitshubishi Electric tip MULTI-SPLIT

Reparatii aer conditionat Mitsubishi Electric tip DUCT

Reparatii aer conditionat Mitshubishi Electric tip CASETE TAVAN

Imagini Reparatii Mitshubishi Electric

Reparatii aer conditionat MITSUBISHI ELECTRIC
Freon reparatii aer conditionat mitsubishi electric
Reparatii placi electronice aparate aer conditionat mitsubishi electric
AC reparatii mitsubishi electric

Formular de contact reparatii aer conditionat Mitsubishi Electric

Sau puteti sa folositi rubrica CONTACT

REPARATII AER CONDITIONAT

MITSUBISHI ELECTRIC